torsdag 28. april 2016

[ r o m 1 2 3 ]

I fjor hadde vi besøk av Katrine Hofseth Leira og Irene Sandved Lunde som laget en artikkel om oss i R o m 1 2 3. Vi var månedens boligportrett i august. Kjempegøy å være med på, og spesielt moro var det når man får se hvordan disse flinke folka jobber!

Fargene skifter jo fort her i huset, så både kjøkken og begge stuer har forandret seg sidene bildene ble tatt.

Her kan dere se a r t i k k e l e n og under er et lite knippe bilder som ikke kom på trykk. Alle bilder er tatt av Irene Sandved Lunde.




onsdag 20. april 2016

[ 1 0 t i n g - v å r ]

Det er vår i lufta! Selv om t e m p e r a t u r e n er litt ustabil er det allikevel deilig å våkne til fuglekvitter og solskinn.


Her er 10 ting jeg liker med våren

  1. hvitveis som s n u p p ha plukka. De er neste uten stilk og helt umulig å sette i vann av den grunn, men sååå skjønne. (de på bildet har hun fått litt hjelp med ;)
  2. kaffe på trappa, i solskinn
  3. lysegrønt skjær i trærne og hvitt teppe av h v i t v e i s på bakken
  4. vårsko - jeg kjøpte mange nye da jeg var i Amsterdam og nå er det bare å finne de frem! stripete, blomstrete, ensfarga, sneakers og helt til slutt så kan man ta frem sandalene
  5. gå hjem fra jobb når det fremdeles er lyst og så er det jammen lyst langt utover kvelden også. Det skjedde veldig fort i år, plutselig er det lyst leeenge.
  6. vekk med stor vinterjakke, jatakk til vårjakka! 
  7. planlegge ferien! 3 uker i juli skal planlegges. Siden G jobber om s o m m e r e n må snupp og mams ta ferie alene - hvor skal vi dra i år mon tro... det blir iallefall et sted vi kan ha det moro, masse moro er topp!
  8. 17.mai - enda mer gøy når man har fått barn! Is og t o g og fine folk :)
  9. shopping på hagesenter. Åååå så mye fint og så mye gøye ting å kjøpe. Planlegge litt spiselig som skal plantes. Jeg tror vi går for mye av det samme som i fjor og kanskje noe nytt og spennende! 
  10. glade folk! Vi prater mer med hverandre når vi treffes ute, mye mer sosialt og hyggelig

og så....

3 ting jeg ikke liker med våren

  1. b u n a d e n... det er jo ikke akkurat våren sin feil at jeg ikke liker bunaden nå, men den passa ikke til 17.mai i fjor og i år trenger jeg ikke prøve den engang - jeg VET jeg ikke får den igjen. Jeg lova meg selv at jeg skulle komme inn i den til 17.mai i år, jaja vi ser hvordan det gikk ;) Ut å kjøpe nye klær til 17.mai. 
  2. sykkelfolk som på liv og død MÅ sykle i veien og ikke på s y k k e l s t i.
  3. raking..herregud så kjedelig å rake! 


tirsdag 19. april 2016

[ a n a n a s ]


A n a n a s - har du sett noe så kult? Jeg er helt fasinert av den lille ananasen jeg kjøpte her om dagen. Er veldig spent på om jeg klarer å holde liv i den over lengre tid! Jeg er ikke akkurat kjent for å ha grønne fingre og jeg kan ikke ha planter som krever alt for mye oppmerksomhet. 

Nytt skap har kommet på plass i stua, jeg fant det i en b r u k t b u t i k k og bare måtte ha det med hjem! Det har fått et strøk maling - samme farge som vi har på badet. Litt usikker på om det ble for sukkersøtt, kan skje det hadde vært finere med en litt knall gul farge.... "tenke tenke"













































Det er ikke bare i forhold til skapet jeg er vinglete, jeg er litt v i n g l e t e når det kommer til farger i 1.etasje også.
Nå er jo begge stuene relativt nymalte, men jeg klarer liksom ikke helt å falle til ro med den okergule fargen. Den er skikkelig fin på dagtid, men forandrer seg mye når det blir mørkt. Så spørsmålet er om jeg skal finne en annen farge...igjen... tør jo neste ikke si det til han andre her hjemme ;) 
Jeg snuser litt på en mørkegrønn farge, men får la det modnes litt før jeg kjøper maling

Godt det snart er s o m m e r, så kan jeg bruke energi på å jobbe i hagen i istedenfor å male!


:)




mandag 18. april 2016

[ # l e k e t i d ]


Det er 3 ting som gjelder her i huset; B r a n n m a n S a m, Gråtass og Frost (eller "Let it go" som vi kaller det)