tirsdag 17. mars 2015

[ B A D ! ]

Oppussing av b a d står for tur og jeg kjenner det er mange tanker og ideer som surrer rundt i hodet. Materialvalg, farger, hvor lang tid dette kommer til å ta, og ikke minst hva blir prisen på herligheten. 

Pinterest er jo alltid fint for litt inspirasjon så her kommer noen bilder av bad jeg liker.
Jeg har foreløpig snirkla meg inn på s v a r t, h v i t og muligens m i n t. Jeg har dessuten lyst på messing/gull kraner, men den ideen har jeg ikke luftet for samboeren så det er foreløpig bare en tanke. 

Jeg blir kjempeglad for inspirasjon, så legg gjerne igjen en k o m m e n t a r med link til ditt eget bad eller bad du liker. Har du noen råd og tips om oppussing blir jeg kjempeglad for det også!



1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

mandag 16. mars 2015

[ F E R I E B O L I G - P O R T U G A L - T I L S A L G S! ]

Et lite tips hvis du er ute etter feriebolig i utlandet, familien selger i Portugal.

H e r er annonsen på finn.no



torsdag 5. mars 2015

[ E R T E R - L I M E - T I M I A N ]


Idag har jeg testet en ny oppskrift til middag - Ertesuppe med lime og timian.
Erter er en av snupp sine favoritter ved middagsbordet så jeg håpet at dette skulle falle i smak, og det gjorde det absolutt!






Her er oppskriften E N J O Y

4 personer

1 hvitløksfedd
1 ss smør
500 g ferske eller frosne grønne erter
5 dl hønsebuljong
1/2 dl kremfløte
litt l i m e s a f t
salt og nykvernet pepper
creme fraiche
en kvist t i m i a n





Finhakk hvitløk og fres den så vidt i en varm stekepanne med litt smør. Grovhakk løk og sauter den sammen med hvitløken til den er myk. Tilsett halvparten av ertene, hell hønsebuljongen over og la det koke i ca.20 min. Hell deretter suppen i en blender og tilsett resten av ertene. Bland til en jevn konsistens og ha alt tilbake i kjelen. Kok opp med fløte og smak til med lime, salt og pepper. Server med creme fraiche og timian.

Jeg stekte opp litt bacon i terninger og litt sopp til å ha ved siden av.

Oppskriften fant jeg i den nyeste utgaven av KK Living.




søndag 1. mars 2015

[ T I P S - f r e u n d e v o n f r e u n d e n ]



Et av mine absolutte favorittsteder å surfe er på f r e u n d e v o n f r e u n d e n

Det er så mange fine hus og leiligheter, og så utrolig mange kreative og spennende mennesker. Jeg får alltid lyst til å flytte til en storby når jeg er inne på denne siden - Amsterdam eller New York eller London eller Berlin eller Stockholm.... dere skjønner.... Jeg hadde nok ikke klart å bestemme meg så lett.

Da jeg var i Berlin i høst kjøpte jeg med meg de to bøkene Freunde von Freunden har gitt ut, herlig inspirasjon! Og så er det noe litt deilig og befriende med det som er annerledes, jeg må innrømme at jeg har sett meg litt lei på den skandinaviske stilen.

Har du en favorittside du kan tipse meg om?

Et lite utvalg fine bilder 1 / 2 / 3